Bente Christina Kaste

Bente Christina Kaste er 34 år, har to barn, bor i Melsomvik i Stokke og er rideinstruktør ved Lefdals Rideskole i Tønsberg.
I år, 2009, gjennomførte hun den tredje rideleiren for barn som pårørende i samarbeid med Lefdals Rideskole og Kreftforeningen. Les mer om årets leir her. Og se klipp fra leiren på TV2s God morgen Norge her. Mamma tar ikke lenger telefonen er hennes første bok. Christina forteller i boken intenst om de firbente terapeutene og vennene hennes som var de eneste som fikk se henne uten maske. «Hestene analyserte meg ikke, krevde ikke noe av meg, de bare løftet meg og var  der for meg. Hos dem laget jeg meg mitt eget fosterhjem.»Hun lovet seg selv som liten at når hun ble stor, ville hun hjelpe andre som var i samme situasjon som henne. Derfor har hun skrevet denne boken og holder foredrag om sine erfaringer. Hennes drøm er å etablere en stiftelse som arrangerer rideleirer hvor barn som er pårørende til alvorlig syke eller døende, kan få erfare det hun selv opplevde som barn og ungdom: gleden i det å være sammen hester.

Vil du komme i kontakt med Christina og vite mer om rideleire for barn som pårørende, send en mail til forlaget så formidler vi kontakt.
Eller du kan ringe direkte til Christina tlf. 93 82 73 89.